İngilizce Dil Eğitimi

Değerli Velilerimiz,
İngilizce derslerimizin pekiştirilmesi ve öğrencilerimizin yolculuklarda ve boş vakitlerinde zamanını değerlendirebilmesi için, İngilizce ders yayınlarımızın ses dosyalarını mp3 olarak paylaşıyoruz. Telefon, tablet ve bilgisayarlarınıza indirerek öğrencilerimizle birlikte bu şarkıları dinleyebilirsiniz.
Paylaştığımız bu şarkılar sadece Lale Bahçesi Anaokulu öğrencileri içindir. Bu yüzden şarkıları dinlemek ve indirebilmek için bir şifre girilmesi gerekmektedir, şifre telefonunuza SMS ile gönderilecektir. Şifre size ulaşmadıysa 0224 453 53 16 nolu telefonu arayarak şifre talebinde bulunabilirsiniz.

Kırmızı Laleler İngilizce Şarkılar için tıklayınız.
Sarı Laleler İngilizce Şarkılar için tıklayınız.
Mavi Laleler İngilizce Şarkılar için tıklayınız.
Mor Laleler İngilizce Şarkılar için tıklayınız.
Beyaz Laleler İngilizce Şarkılar için tıklayınız.
Pembe Laleler İngilizce Şarkılar için tıklayınız.

MP3 dosyalarını indiremiyor veya cihazınızda açamıyorsanız destek almak için ibrahimbati@lalebahcesi.k12.tr adresine mail gönderebilirsiniz.