Lale Bahçesi artık MOBİL’ de

Lale Bahçesi İlkokulu olarak, kurumsal ve öğrencilerimizin haber, etkinlik ve duyurularını paylaştığımız bir mobil uygulama geliştirdik.

Bu uygulama ile ilkokul, okul öncesi ve kulüplerle ilgili haber, duyuru ve etkinlikleri takip edebilir, etkinlik takviminden yaklaşan etkinliklere göz atabilir ve telefonunuzun ajandasına ekleyerek hatırlatmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca tüm haber, duyuru ve etkinliklere yorumlar ekleyebilir, beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyerek daha sonra favoriler kısmından incelyebilirsiniz. Tüm haber, duyuru ve etkinlikeri sosyal medyada paylaşabilirsiniz.  Ayrıca mobil uygulumamuzda “Bize Yazın” kısmından bizimle iletişime geçebilir, görüş, öneri ve isteklerinizi bizimle payalaşabilirsiniz.

Mobil uygulama üzerinden yapılan bazı etkinliklerimiz ve duyurular mobil cihazlarınıza anlık olarak gönderilecektir. Bildirim alma vb. ayarları, “Ayarlar” menüsünden düzenleyebilirsiniz.

Mobil uygulumamız iOS yüklü cihazlardan, iphone4S, iphone 5, iphone 5S, iphone 6, iphone 6+, iphone 6S, iphone 6S+  uyumludur. Android yüklü cihazlarda ise, android 4 ve android 5 yüklü tüm telefon ve tablet cihazlar uyumludur. (Örnek: Samsung Galaxy, A, TAB Serisi, LG G Serisi, Sony Experia Serisi, General Mobile vb.)

Uygulamayı android cihazınıza PlayStore ‘dan yüklemek için tıklayınız.

Uygulamayı iPhone’a cihazınıza AppleStore ‘dan yüklemek için tıklayınız.

app-androidapp-ios