Lale Bahçesi Geleceğin Mucitleri Bilim Şenliği

Lale Bahçesi İlkokulumuz tarafından 10 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen Geleceğin Mucitleri Bilim Şenliğinde öğrencilerimizin projeleri sergilendi. Her öğrencimizin fikirlerini, duygu ve düşüncelerini keşfedilmesi gereken bir hazine olarak görmekteyiz. Bu gaye doğrultusunda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz sene boyunca titizlik ve itina ile çalışıp projelerde gayret göstermektedirler. İstek ve merakla hazırlanmış projeleri sunma ve bu projelerden öğrendiklerini aktarma fırsatı bulan ilkokul öğrencilerimiz, bu etkinlik ile bir başarıya daha imza atmış oldular. Geleceğin Mucitleri Bilim Şenliği sayesinde öğrencilerin deneyerek öğrenmelerini sağlayıp bilime daha meraklı olmaları yönündeki hedefler gerçekleştirilmiş oldu.
Robotik, Yapı setleri vb. STEM atölye eğitimlerinin çoğunlukta olduğu projelerimize velilerimizin ilgisi yoğundu.
Beceri, Etkileşim, Fen bilimleri atölye eğitimlerimizin keyif verici deneyleriyle öğrencilerimiz, velilerimiz eğlenerek kazanımlarda bulundular.
Kodlama atölye eğitimlerimizde Android Mobil Uygulamalar yazılması geleceği kodladığımızın tebrik alan sunumlarında yer aldı.

Öğrencilerimizin “Geleceği Kodluyoruz” manifestosuyla ürettiği Android Mobil Uygulamalarımızdan bazılarını Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

LB Piyano (indir)   Lale Topla (indir)   Sesli Çeviri (indir)   Test Hazırlama (indir)

Not: Uygulamaları Android mobil telefon ya da tabletinize indirdikten sonra Ayarlar sekmesinden Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver onaylayıp yüklemeniz gerekmektedir. Bunun nedeni uygulamalarımızı Google Play Store’dan indirmediğiniz içindir.
Dosyalarım
kısmından indirdiğiniz apk dosyalarımızı bulabilirsiniz.

Geleceğin Mucitleri Bilim Şenliğimize katılımlarınız için teşekkür ederiz, onurlandırdınız.