Lale Bahçesi Sanat Şenliği

Okulumuz Eko Bahçe alanında ev sahipliği yaparak organize ettiğimiz Sanat Şenliği Lale Bahçesi İlkokulu, Osmangazi Okulları, Gülbahçe İlkokulu, İsabet Okulları kurumlar arasında gerçekleştirildi. Çalışmalar Eko Bahçe alanının her köşesinde farklı görsel çalışmaları, Akrilick Resim, Seramik Atölyesi, Mandala Resim Atölyesi, Pastel Resim Çalışmaları, Ebru Sanatı çalışmaları şeklinde yapıldı.

Şenlik havası Eko Bahçenin her alanında doyasıya yaşandı ve alanda öğrenciler birbirleri ile etkileşime girerek her sanat istasyonunda farklı çalışmalara katılım gösterdiler. Öğrencilerimizin yaşadıkları heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi.
Özel Lale Bahçesi olarak katım gösteren tüm okullarımızın idarecilerine, öğretmenlerine ve coşkulu bir şekilde katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.