Okul Müdürümüzün Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Velilerimiz,

Özel Lale Bahçesi İlkokulu yönetim ve personel kadrosu olarak insan yetiştirme sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizlere emanet ettiğiniz en değerli varlıklarınız olan çocuklarımızın her birini ülkemiz ve dünyamızın geleceği olarak görüyor ve ona göre yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Öğrencilerimizin evlerinden çıkıp eğitim için geldikleri okulumuz ikinci bir sıcak yuva; tüm kadromuz ise aileleri gibidir. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını sadece akademik değil; sosyal ve duygusal alanlarda da desteklemekteyiz.

Çok hızlı değişen ve gelişen dünyamızda 21. Yüzyıl için gerekli olan becerilerin listesi sürekli değişiyor ve her yeni gün bir yenisi daha ekleniyor. Fakat ‘’öğrenmenin yaşam boyu devam eden bir süreç olduğu ‘’ listenin en başında hiç değişmiyor. Öğrencilerimize yaşam boyu öğrenmede temel oluşturan beceri ve bilgileri Lale Bahçesi İlkokulunda ilk tohumlarını atıyoruz.

Bir ülkenin geleceği o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır ve eğitim, insanın öğrendiği her şeyi unuttuğunda arta kalandır. Akademik Eğitim almanın yanında Değerler Eğitimi almış bir öğrencimiz mezun olduğunda kendisine, ailesine, ülkesine ve dünyaya değer katan bir birey olduğu fark edilecektir.

Özel Lale Bahçesi İlkokulu adına;

• Hedefleriniz doğrultusunda çocuklarınıza güzel bir gelecek sunmak adına bizi tercih eden velilerimize
  • Kendini sürekli yenileyen ve üstün gayret gösteren fedakâr öğretmenlerimize
  • Geleceğimiz olan sevgili öğrencilerimize

Canı yürekten teşekkür ediyorum.

Okul Müdürü
Mehmet DİNÇ